Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur

Museumtuin 't Olde Ras

De leukste tuin in Doesburg

Snoeicursussen

Met ingang van 19 november 2022 (t/m maart 2023) zijn er weer snoeicursussen appel en peer. Data voor 2022 zijn zaterdag 19 november, 26 november (nog vier plekken), 10 december  en 17 december. Kosten € 40,00 p.p.
Januari 2023 snoeidata zijn Zaterdag 14 en 21 januari

Februari 2023 snoeidata zijn Zaterdag 4 en 18 februari

Maart 2023 snoeidata zijn 4 en 18 maart

Opgeven kan vanaf nu via het contactformulier.
Corona 
Wij houden ons aan de maatregelen van de overheid waarbij bijeenkomsten van maximaal 30 personen per ruimte zijn toegestaan mits hierbij voldoende afstand (1,5 meter) kan worden gehouden. Uiteraard staat ieders veiligheid voorop en hebben wij dan ook extra maatregelen getroffen zodat een ieder zich comfortabel kan voelen. Waarbij geldt dat wij steeds anticiperen op het beleid van de overheid.
Wij vragen u rekening te houden met de veiligheid van onze medecursisten en medewerkers en de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Wij vragen aan een ieder, die bij ons te gast is, om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En hopen dat iedere gast zich aan de gestelde maatregelen wil houden zoals; afstand houden, vaker handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog, gebruik van handgel, geen handen te schudden en een mondkapje te dragen zodra men zich beweegt binnen het pand.  

Uiteraard bij enige verkoudheidsklachten vragen wij u - conform de RIVM maatregelen - thuis te blijven en zich af te melden.     

Staat u ingeschreven voor een of meer cursussen en heeft u nog geen mail van ons ontvangen en wilt u weten of uw cursus doorgaat? Wij vragen u nog even geduld te hebben. U ontvangt van ons z.s.m. per mail een terugkoppeling over uw inschrijving. Ons streven is u uiterlijk een week voor aanvang te informeren of de cursus door kan gaan. U mag ons uiteraard altijd bellen als u vragen heeft: 0651268802.

Snoeien

U leert bij een snoeicursus op welke wijze fruitbomen kunnen worden gesnoeid met behoud van een goede opbrengst.

Snoeien

De kosten van de snoeicursus bedragen         € 40,00 per persoon. Bij voldoende belangstelling van 9.30-16.00 uur. Duur: 1 dag theorie en praktijk, inclusief lunch. Opgeven en informatie aanvragen kan vanaf nu. U kunt zich per mail opgeven.